Tema: Djevica :)
View Single Post

Odg: Djevica :)
Staro 05-22-2007, 17:49   #4 (permalink)
Rea
Senior Member

Rea je odsutan trenutno
Registriran: May 2007
Rea is on a distinguished road
Nivo Reputacije: 15
Uobičajeno Odg: Djevica :)

Hej gazda i majstore, ne znam jesi li ti to sastavljao ili si prepisivao, ali .......... LAŽE SELO, LAŽU LJUDI....

Karijera: Kak se to meni ?ini i upoznata sam s tim, Djevice baš i nisu neki horoskopski znakovi koji žare i pale od želje da budu na visokim pozicijama. Ako ih ima - rijetki su. Nisu tipovi od karijere. Žene su pogotovo tipovi obitelji i sve za nju i njega ha ha ha.... baš smo tradicionalne.... :P

Ljubav: Tu si ve? nekak u pravu.... teško ti dajem to priznanje, ali zaslužio si Rekla bih ti ja: SVAKA TI DALA..... VODE IZ BOKALA!!!!
Istina je da smo tu teški i da smo morti u banani, (kak sam uobražena... cijelo vrijeme pišem za sve djevice..... bum probala sada u prvom licu ) ali kad se zaljubimo ondak volimo do ibera i u velikoj ve?ini smo vjerni. Opet ... ?ast iznimkama!

Navike: Tu si me zga?ao kao da si govorio o meni Zbog neke stvari prošla bih pola sela, grada i bliže okolice, promijenila nekoliko tramvaja samo da kupim ?pravu pastu za zube?.... kupovala na 6 razli?itih mjesta da kupim sve potrepštine koje su po mom mišljenju najbolje i po mogu?nosti ?jeftinije?........ ja sam ipak Židov u duši koliko god neki šutjeli o tom'!

Zdravlje: Mislim da moj želudac ne lu?i previše kiselina, ve? moj mozak previše analizira i tako se dodatno živciram pa je mogu?e da ?u jednog lijepog dana i oboljeti od tog famoznog ?ira na želucu... ali uostalom, tko danas nema ?ir.... bila bih stvarno iznimka da ga nemam, a to ne želim biti
  Reply With Quote