View Single Post

Odg: Teorije zavjere - tajna drustva
Staro 07-01-2007, 15:25   #3 (permalink)
Coolerica
Urednica na portalu

Coolerica's Avatar

Coolerica je odsutan trenutno

Registriran: Feb 2007
Coolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this pointCoolerica is an unknown quantity at this point
Nivo Reputacije: 62
Uobičajeno Odg: Teorije zavjere - tajna drustva

Vjerujem da postoje tajna drusta, sekte...svega toga ima!
Al ono....Sve te zive sekte tipa i "crkvenih" kao Scientolozi, ovi -oni, sve su to tip "tajnog drustva", a gdje su jos one za koje i ne znamo.
Mene to ne zanima i to mi je sve onak disastrously
Da dodjem u bilo kakav dodoir, bjezala bi od tog! To su bolesni umovi koji na tako mudar nacin pridobiju covjeka i onda mu uniste zivot. Citala sam, kad jednom udjes u tajno drustvo nema ti izlaska, moras bit podredjen...svega loseg se tu dogadja.

Ljudi pored jednog Boga izmisljaju vraga!
Priznajem jedino VJERU, ma koja ona bila (jer ionako je jedan Bog, a ljudi su se podjelili), sve ostalo...
Bljaksi!

Kako sam pametna

Reply With Quote