Tema: IZAZOV!
View Single Post

IZAZOV!
Staro 03-27-2007, 07:27   #1 (permalink)
InoxFire
Left is my middle name
Points: 96,380, Level: 44 Points: 96,380, Level: 44 Points: 96,380, Level: 44
Activity: 18% Activity: 18% Activity: 18%

InoxFire's Avatar

InoxFire je odsutan trenutno

Registriran: Feb 2007
InoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant future
Nivo Reputacije: 30
Send a message via ICQ to InoxFire Send a message via MSN to InoxFire Send a message via Yahoo to InoxFire
Uobičajeno IZAZOV!

O.K., smislio sam novu igru pa da probamo kako ce ici

PRAVILA:
Igrac izaziva najamnje dvojcu a najvise 5 igraca, npr.: Izazivam: Cooly, total i mondo_bobo, znaci izazvao sam 3 igraca.
Izazov moze prihvatiti samo jedan igrac i to onaj koji se prvi javi.
Pretpostavimo da se npr. prvi javio total eclipse (dovoljno je da prvi napise 'prijava') i onda mu ja postavljam pitanje na koje on odgovara sa DA ili NE a pitanje mora biti o tebi (ono tko postavlja pitanje) tipa: "ja sam igrao nogomet za dinamo kad sam bio klinac?" i total pogadja dali je to istina ili nije, ako pogodi dobiva 4 boda ja gubim jedan ako ne pogodi ja dobivam 3 boda total ne gubi niti jedan bod. Svi krecu sa 0 bodova, ne moze se imati negativan broj bodova.
Nadam se da je sve jasno, pa krenimo!

Evo ja izazivam: Cooly, total eclipse, mondo_bobo, arwen

Bodovi:
mondo_bobo 10
total eclipse 7
InoxFire 4

Tužibaba - "Lijecimo frustracije za dobrobit nacije"
Igrice - Igraj igrice
Travian - Registriraj se i potraži me na serveru 1
  Reply With Quote