View Single Post

Odg: Sony Ericsson K750i
Staro 07-16-2007, 14:47   #8 (permalink)
FiZor
Senior Member

FiZor's Avatar

FiZor je odsutan trenutno
Registriran: Mar 2007
FiZor is on a distinguished road
Nivo Reputacije: 17
Send a message via ICQ to FiZor Send a message via MSN to FiZor Send a message via Skype™ to FiZor
Uobičajeno Odg: Sony Ericsson K750i

Quote:
razocaran sam mobom...
graficki jako lose napravljene ikone, za danasnje vrijeme kad sve iskace, oko ugodno bude i sl., ovaj mob me razocarao...
Sto se tice kamere, u mraku dosta lose ispada, iako ima blitz, nije to to, mozda ja previse ocekujem, ali znam da postoji mob koji moze bolje, radje cu jos malo sacekati nego kupiti tako nesto
Previše o?ekuješ jerbo ti nijedan mobitel nebude dao ono što tražiš...
Ikone ti se mogu ne svi?at, ali se mogu editirat po volji. imas gotove na netu za skinut ili ih sam mozes radit i zamjenit postoje?e svojima.
Meni se primjerice ne svi?aju ikonice i interface Nokia telefona, a kamoli Samsunga, stvar osobne preferancije ali nemogu re? da sam RAZO?ARAN nekim od modela, pogotovo kada razo?arenje stolje?a prozovem jedan od najprodavanijih modela. Razlog popularnosti valjda postoji...
No, da ne duljim, okani se SE-a, drži se svojih Nokijica bogohulni?e, od njih ti preporu?am 6233, 6288, 6280 zaobi?i. Mala je razlika izme?u 6288 i 6280 ali je 6288 kvalitetnije izrade, bolji slajder, ulijeva sigurnost za razliku od 6280, primiš ga u ruku i misliš da ?e se respast. Odli?an ekran, solidne kamere, ne o?ekuj DSLR kameru. Dao bi prednost 6288 u odnosu na 6233 jer joj je kamera bolja, espešli video kep?ring, kvalitetnija plastika,završna obrada, tipkovnice su odli?ne kod oba ure?aja.