Tema: Tele2...
View Single Post

Odg: Tele2...
Staro 03-28-2007, 22:29   #4 (permalink)
InoxFire
Left is my middle name
Points: 91,847, Level: 43 Points: 91,847, Level: 43 Points: 91,847, Level: 43
Activity: 36% Activity: 36% Activity: 36%

InoxFire's Avatar

InoxFire je odsutan trenutno

Registriran: Feb 2007
InoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud of
Nivo Reputacije: 30
Send a message via ICQ to InoxFire Send a message via MSN to InoxFire Send a message via Yahoo to InoxFire
Uobičajeno Odg: Tele2...

ne bih se slozio sa tobom, inace ja sam pretplatnik tele2 mreze i time sam samo 'popusio', puno bi boljeprosao da sam bio prepaid, jedina mana sto moras ici na kiosk po novi bon, ali ovako kao pretplatni za novu trifu moram ici u tele2 ducan, posto ne zivim u vecem gradu za to moram putovat, pazi ja moram ici u drugi grad da bi prebacio tarifu, strasno glupo, a i ne motiviraju portplatnike na nikoji nacin a ipak oni najvise trose po nekoj mojoj procjeni, dok sa druge strane vipovci to puno bolje rade.
Na samom pocetku se prelazak itekako isplatio - radi cijene, sad su i vip i T-hitler spustili cijene, da sam sad jos uvijek na vipu ne bi se prebacio...

Tužibaba - "Lijecimo frustracije za dobrobit nacije"

Zaradi ban lako - pitaj me kako

Igrice - Igraj igrice
  Reply With Quote