View Single Post

Mala škola marketinga :)
Staro 03-31-2007, 13:52   #1 (permalink)
InoxFire
Left is my middle name

InoxFire's Avatar

InoxFire je prisutan trenutno
Registriran: Feb 2007
$Dojaja$: 6,592
InoxFire is a name known to allInoxFire is a name known to allInoxFire is a name known to allInoxFire is a name known to allInoxFire is a name known to allInoxFire is a name known to all
Nivo Reputacije: 30
Raspoloženje:
Uobičajeno Mala škola marketinga :)

1. Vidiš lijepu djevojku na tulumu. Pri?es joj i kažeš "Ja sam fantasti?an u krevetu". To je direktni marketing.

2. Vidiš lijepu djevojku na tulumu. Zamoliš prijatelja da ode do nje i da joj kaže: "Moj prijatelj je fantasti?an u krevetu". To je oglašavanje.

3. Vidiš lijepu djevojku na tulumu. Saznaš njen broj telefona pa je zoveš sutradan i kažeš: "Ja sam fantasti?an u krevetu". To je telemarketing.

4. Vidiš lijepu djevojku na tulumu. Ona ti pri?e i kaže: "?ujem da si fantasti?an u krevetu". To je prepoznavanje brenda.

5. Vidiš lijepu djevojku na tulumu. Pri?eš joj i uvjeriš ju da ide ku?i sa tvojim prijateljem. To je trgovacko predstavništvo.

6. Tvoj prijatelj ne može zadovoljiti djevojku i zove tebe da do?eš i pomogneš. To je tehni?ka podrška.

7. Ideš na tulum i pomisliš da u ku?ama pored kojih prolaziš možda ima lijepih devojaka. Popneš se na telefonski stup i po?neš se derati iz sveg glasa: "Ja sam fantasti?an u krevetu". To je spam.
Igrice
---
Pogledaj kako izgleda naš grad! |Vlatka Pokos - kokos
  Reply With Quote