View Single Post

Najsretniji dan u životu :)
Staro 09-07-2007, 22:38   #1 (permalink)
ja
Inox fan

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno
Hexxagon Champion! Quick Draw Champion! Makai Grand Prix 2 Champion! 2 Ball Pool Champion! 100m Running Champion!
Registriran: May 2007
ja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant future
Nivo Reputacije: 52
Send a message via MSN to ja Send a message via Yahoo to ja Send a message via Skype™ to ja
Uobičajeno Najsretniji dan u životu :)

Došla mlada i zgodna novinarka najstarijem ?ovjeku u hrvatskoj da napravi intervju i prvo ga pita:

- Vi ste stari, sigurno ste imali mnoštvo sretnih doga?aja u životu! koji vam je najsretniji?

Starac malo misli...

- Jednom mi se izgubila najljepša ovca, ja i cijelo selo tražili smo je 7 dana i no?i, kad smo je našli bili smo tako sretni da smo je svi naguzili.

Novinarka malo zbunjena ?e nato:

- Zapravo sam mislila na više duhovni doga?aj.

- Pa dobro - re?e starac - jednom mi se izgubila najljepša krava, ja i cijelo selo tražili smo je 7 dana i no?i, a kad smo je našli bili smo tako sretni da smo je svi naguzili. . Novinarka sva o?ajna vu?e zadnju kartu:

- A koji vam je najtužniji doga?aj u životu?

- Jednom sam se ja izgubio ...