Odg: Novi Passat
meni inace fauwe i nije nekaj. fakat ne kuzim ljude koji bi dali nekih pet i pol soma eura za deset godina staru tricu u losem stanju. no istina je da je najprodavaniji i da se najlakse proda. no njihovi auti ako bi ih promatrali sa neutralne pozicije nisu ni pretjerano lijepi, niti imaju ista revolucionarno, motorizacija im je zasnovana na desetljecima staroj tehnici - pumpe duse - vozne osobine im i nisu nesto, da su udobni i nisu, tvrdi su ko sam vrag, platforme novih modela se najcesce zasnivaju na starim modelima samo poboljsanim i to je u globalu to. i da naravno, precijenjenost do neba. za te pare koje das za passata opremljenog do bola mogao si kupit nekog japanca s istom opremom i jos bi ti ostalo love. a da ne govorim o tome kak su nijemci pristrani u svojim testovima. nema veze kaj ima minuseve preko kojih normalan covjek ne bi nikad presao, on je na prvom mjestu.
novi passat mi se izgledom donekle svida. kad bi ga bas kupovao, uzeo bi onaj model iz 2005. iz nekoliko razloga; prvo, iznutra je isti golf 5 i jetta sto je neoprostivo i nadasve nemastovito, drugo previse elektronike - odnosi se na elektricnu rucnu kocnicu, kljuc koji se gura da bi se auto upalio, i onaj blesavi i stupidni i s moje strane nikad shvaceni dsg mjenjac ???? - plus skupe nadoplate i slaba serijska oprema. eto.
|