View Single Post

Odg: Rat se nastavlja!
Staro 10-19-2007, 09:56   #6 (permalink)
king_arthur
my hero

king_arthur's Avatar

king_arthur je odsutan trenutno
Registriran: Apr 2007
king_arthur is a splendid one to beholdking_arthur is a splendid one to beholdking_arthur is a splendid one to beholdking_arthur is a splendid one to beholdking_arthur is a splendid one to beholdking_arthur is a splendid one to beholdking_arthur is a splendid one to behold
Nivo Reputacije: 27
Send a message via MSN to king_arthur Send a message via Skype™ to king_arthur
Uobičajeno Odg: Rat se nastavlja!

"Velika ljubav"

Fernando Alonso i Lewis Hamilton danas su pokušali prikriti loš u odnos u mom?adi, a mediji su vrlo iznena?eni izjavama.

Alonso, u nedjelju sa zaostatkom od ?etiri boda brani Naslov prvaka, te tvrdi kako je njegov odnos sa Hamiltonom sjajan.

Obojica demantiraju medije, i govore kako su veliki prijatelji.

„Oni su rekli mnogo, mnogo stvari o nama, ali to nije istina. Nikada nismo imali problema jedan sa drugim, na stazi se borimo, a izvan staze imamo sjajan odnos,“ rekao je Alonso.

„Mislim da je naš odnos sada bolji nego ikad. Mislim da smo imali sjajnu godinu, bez obzira što su mediji govorili. Pokušavali su praviti pomutnju, ali nisu uspjeli,“ rekao je Hamilton.

Alonso dodaje kako njihov odnos sada nije previše jednostavan.

„Zajedno ?ete nas vidjeti nakon kvalifikacija, jer moramo se usredoto?iti na utrku, strategiju, i rezultat u kvalifikacijama. Nije jednostavno.“

Hamilton je kritizirao potez Fernanda Alonsa na Velikoj nagradi Belgije, no sada smatra druga?ije.

„Mi smo profesionalni voza?i, i ne želimo se sudarati sa ostalim voza?ima. Nitko od nas ne želi nesre?u, ve? završiti utrku. Onda(VN Belgije)smo obojica pretjerali, no ne vidim nikakav problem.“

Alonso se ne slaže sa FIA-om, koja ?e posebno nadgledati odnos njega i Hamiltona, te ravnopravnost u utrci.

„Ne slažem se sa odlukom, ali nije na meni. U Kini sam bio razo?aran sa performansama u kvalifikacijama, no saznao sam da sam imao lošu sre?u, gdje je porastao pritisak gume.“