Tema: Situacija :)
View Single Post

Jedan šovinisticki ( je..ga predobar je mora san ga staviti) Sorry
Staro 04-09-2007, 23:02   #4 (permalink)
Rizbo
Senior Member
Points: 11,643, Level: 15 Points: 11,643, Level: 15 Points: 11,643, Level: 15
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

Rizbo's Avatar

Rizbo je odsutan trenutno

Registriran: Mar 2007
Rizbo is a glorious beacon of lightRizbo is a glorious beacon of lightRizbo is a glorious beacon of lightRizbo is a glorious beacon of lightRizbo is a glorious beacon of light
Nivo Reputacije: 25
Uobičajeno Jedan šovinisticki ( je..ga predobar je mora san ga staviti) Sorry

Tri su žene igrale golf jednog sun?anog nedjeljnog prijepodneva. Jedna od njih nije bila previše spretna i njezina loptica odleti u šumu. Ode ju potražiti i umjesto loptice prona?e žabu uhva?enu u zamku.
- "Oslobodi me", re?e žaba "i ispunit ?u ti 3 želje".
Žena se nije dugo dvoumila. Oslobodi žabu, na što ova kaza;
- "Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželiš tvoj muž ?e dobiti 10 puta bolje."
- "Nemam ništa protiv", bila je zadovoljna žena. Njezina prva želja bila je da postane najljepšom ženom na svijetu.
- "Ali jesi li ti svjesna", upozori je žaba: "da ?e tvoj muž postati daleko najljepši muškarac na svijetu? Pravi Adonis. Sve ?e ga žene proganjati."
- "Nema problema. Pa ja ?u biti najljepša žena na svijetu i on ?e vidjeti samo mene."
I tako žena postade najljepšom na svijetu. Nakon toga poželi postati najbogatijom.
- "Ali to ?e u?initi tvog muža deset puta bogatijim od tebe."
- "To me uop?e ne smeta", odgovori žena. "Ono što je njegovo je i moje."
I tako žena postade najbogatijom na svijetu.
- "A što je tvoja zadnja želja?", bila je radoznala žaba: "Želim dobiti LAGANI sr?ani udar!"
Pouka pri?ice je da su žene inteligentne. Nemoj se nikad šaliti sa njima!

NAPOMENA: Ako si žensko ne ?itaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovdje i osje?aj se superiorno

Ako si muškarac:
?ojek je imao deset puta LAKŠI sr?ani udar!

Pouka pri?ice je da žene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih nek tako misle i uživajmo u spektaklu.

P.S. Ako si žensko i još ?itaš ovo je dokaz da žene NIKAD NE SLUŠAJU!!!