View Single Post

jedan odlican :)
Staro 10-28-2007, 11:57   #1 (permalink)
ja
Inox fan
Points: 67,422, Level: 37 Points: 67,422, Level: 37 Points: 67,422, Level: 37
Activity: 91% Activity: 91% Activity: 91%

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno

Registriran: May 2007
ja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond repute
Nivo Reputacije: 68
Uobičajeno jedan odlican :)

Ljeto. Mrav vrijedno radi u vrtu i znoji se. Odjednom ?uje sirenu automobila iza sebe, okrene se i vidi Cvr?ka u kabrioletu s tri dobra komada. Cvr?ak:

- Zdravo Mrave, što radiš?
- Evo sre?ujem vrt, znaš spremam se za zimu, a ti?
- Evo imam tu neke komade, idemo na more, ono zeka-peka, sunce, plivanje i to. Ho?eš s nama?
- Neka, neka, samo vi idite. - odgovori Mrav.

Jesen. Mrav ubire plodove iz vrta i sprema zimnicu. Ponovno sirena isred ku?e. Iza?e ispred i vidi Cvr?ka u bijesnom autu s tri još bolja komada. Cvr?ak:

- Di si burazeru, što ima novo?
- Evo spremam zimnicu, ide zima duga i hladna pa da se pripremim.
- Kod tebe?
- Ma, ovdje je ljeto prošlo pa idemo malo u toplije krajeve, ono sun?anje, kupanje... znaš ve?. 'Ajde s nama!
- Neka, neka, samo vi idite. - odgovori Mrav.

Zima. Mrav uživa u toploj sobi, izvalio se, gleda TV i polako gricka sjemenke. ?uje kucanje na vratima, otvori i vidi Cvr?ka. Cvr?ak u skijaškom odijelu, ispred ku?e džip, u džipu tri komada - boli glava. Cvr?ak:

- Alo burazeru, što se radi?
- Evo TV, klopica, grijanje... Ti?
- Pa, evo snijeg je pao, minus je pa idemo malo na Kop. Znaš ono skijanje, sankanje, ludnica burke! Tu su i komadi naravno pa sam mislio da ne?eš kojim slu?ajem sa mnom?
- Neka, neka, samo vi idite. Nego Cvrki, ako vidiš negdje onu bra?u Grimm, reci im da ?u im se najebati majke kad ih na?em!