View Single Post

Kemijska analiza muškarca
Staro 10-29-2007, 15:42   #1 (permalink)
ja
Dobila sam ban od Inoxa

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno
Registriran: May 2007
$Dojaja$: 4,111
ja is a name known to allja is a name known to allja is a name known to allja is a name known to allja is a name known to allja is a name known to all
Nivo Reputacije: 34
Raspoloženje:
Uobičajeno Kemijska analiza muškarca

Kemijska analiza muškarca

Kemijski element: Muškarac

Kemijski simbol: Mu (uuuu)

Otkrio: Ne zna se

Atomska težina: Optimalna 85 kg, prosje?na 100 kg, ?esta 120 kg

U?estalost pojavljivanja elemenata: Nalaze se gdje treba i ne treba, kad ih trebaš – nikad ih nema, a kad ih ne trebaš – ne mreš ih se riješiti.

Fizi?ka svojstva: Do dvadesete – koža prirodno zategnuta, poslije dvadesete koža postaje premala, pogotovo u predjelu trbuha.
Inertan, pretežno bezopasan.
Uz mamu – stabilan.
Lak za manipulaciju i lako savladiv, pogotovo sexom.
Lijen. Puno pri?a – malo radi.

Kemijska svojstva: Izuzetno dobro se spaja sa teku?inama, pogotovo pivom, ali i drugim alkoholima. Dugo ne reagira, a onda eksplodira, me?utim bez ikakvih posljedica. Sklon je vezivanju masti na sebe. Izuzetno burno reagira kad mu se promijeni program tijekom prijenosa utakmice, ali opet, to se može riješiti (vidi fizi?ka svojstva).

Naj?eš?a upotreba: Nepresušni financijski izvor. Rame za plakanje. Fetiš lutka za zabadanje igala. Lije?i depresiju jer ga se uvijek može optužiti da je kriv za sve. Do tridesete – za pokazivanje, poslije tridesete – za cukanje stvari iz du?ana i taxiranje. Ponekad služi za izazivanje ljubomore najboljih prijateljica.

Izvršeni pokusi: Izme?u žene i tekme uz pivu – uvijek bira ovo drugo.
Izme?u žene i kartanja sa de?kima uz pivu – uvijek bira ovo drugo.
Kad dolazi punica, uvijek je u ribolovu.
Zapravo, uvijek je u ribolovu.

Opasnost: Potpuno bezopasan element. Lako se kontrolira daljinskim i flašom pive. U krajnjoj nuždi prisustvo golog ženskog tijela potpuno ga blokira. U blizini punica neobjašnjivo mijenja boju i raspoloženje, ali izostaje rakcija. ?esto nikad ne radi pravu stvar u pravo vrijeme.