Erotski vicevi
Došao Mujo na grupni sex i nakon jedno tri sata vi?e on:
- "Ljudi, ljudi, upalite svjetlo!"
Upale oni svijetlo i pitaju Muju što je bilo, a on kaže:
- "Ajmo se nekako organizirati, je ve? tre?i put zaredom pušim kurac
Bila jedna manja kasarna u sred pustinje sa oko 50 vojnika. Dodje jedan dan komandir i sad on obilazi kasarnu gleda kako sta funkcionise. Dodje on do jednog kolca sa zavezanom mazgom, gleda on tako pa upita vojnika:
- "Za sta vam sluzi ova mazga?"
Vojnik:
- "Pa znate komandire, vojnici su ovdje dugo bez zena pa tako, znate kako to vec ide..."
- "Pa kad je tako sredite joj malo ovo ovdje.", rece komandir.
Ostao komandir 3 mjeseca u toj kasarni a njemu nesto prahnulo. Sta ce, gdje ce, sjeti se on one mazge i naredi jednom vojniku da je pridrzi dok on odradi posao... I tako i bi. Zavrsi on posao te upita onako hvalisavo vojnika koji je drzao mazgu:
- "De mi Boga ti reci rade li to obicni vojnici ovako dobro kao mi komandiri?"
Vojnik mu odgovori:
- "Ne dragi komandire, vojnici dodju do mazge, uzjase je i odu do prve jave kuce, te tu obave svoje potrebe
Poslje nekoliko mjeseci braka žena se požali svom mužu kako on uopce ne može da je zadovolji. To ga razbjesni, pa odmah istu no? po?ne da je kreše. Me?utim, ona ništa, pa mu predloži:
• Popni se na onaj ormar pa sko?i odozgo na mene, da vidim ho?eš li me onda uzbuditi...
Uradi ?ovjek tako, sko?i na nju, kad ona vrisne od orgazma, pa mu povika da to ponovi. A on ?e na to:
• Odmah, draga, samo da izvadim nogu!
U?e žena u autobus, izvadi cigaretu i pita voza?a:
• Majstore, može li ovde da se puši?
A voza? ?e:
• Pa, može ako ti ne smeta volan.
|