Surely not. Ono što ne jako iznenadilo i jako razveselilo je ?injenica da je to drugi brand firme Predator koja radi vrhunske biljarske štapove, naravno i cijene su im takve, ali koliko sam ?uo, ti Predator štapovi se uvelike razlikuju od ostalih što se igre ti?e. Baš bi volio probat odigrat sa jednim da vidim kolika je stvarno razlika.
Taj brand je kreiran u svrhu probitka na middle market, ali opet to ne zna?i da su ti štapovi loši,naprotiv, politika firme je takva, nisu htjeli izbacivat seriju štapova pod brandom Predator s obzirom na njihovu reputaciju, sli?na politika kao i Mcdermott koja ima još 2 branda, Star za srednje tržište i Lucky cues za lower market.
?injenica je da je svaki biljarski štap dobar i iskoristiv. Kako ?ovjek stje?e iskustvo sa igrom tako promjenom štapova traži onaj koji mu najbolje odgovara, s kojim mu je igrat najbolje. Razlika u štapovima naravno postoji, ali dobar igra? ?e maltene i sa "granom" dobit protivnika. Ono što sam tvrdio biserima na forumu hrvatskog biljarskog saveza se potvrdilo,a to je da je puno bitniji vrh štapa od njegovoga branda.
Postoje 3 tipa vrha,a to su tvrdi,polutvrdi i mekani. Tvrdi služi za break, ubijanje kugli

, polutvrdi za igru, a kome je bitan još dodatni filing i tko zahtjeva bolji kontakt štapa i bijele kugle igra sa mekanim. Baš je kolega iz kluba nedavno stavio mekani vrh(dosad imao polutvrdi), ja nisam mogao vjerovat kakve lude spinove radi, a što i nije nevjerojatno, jer ?im je kapica mekša, to se ona bolje prilago?ava bijeloj kugli pa je i grip puno finiji.