View Single Post

Odg: Vicevi tjedna (25.11.2007)
Staro 11-25-2007, 21:17   #2 (permalink)
InoxFire
Left is my middle name

InoxFire's Avatar

InoxFire je odsutan trenutno
Registriran: Feb 2007
InoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud ofInoxFire has much to be proud of
Nivo Reputacije: 30
Send a message via ICQ to InoxFire Send a message via MSN to InoxFire Send a message via Yahoo to InoxFire
Uobičajeno Odg: Vicevi tjedna (25.11.2007)

Quote:
Uhvatili drotovi Pericu i Ivicu kako puse travu pa ih doveli pred sudca.
- "Posto vam je prvi put...rece sudac...dat cu vam opciju da ne idete u zatvor. Morate obojica sljedeca tri mjeseca za kaznu da odvratite od droge sto vise prijatelja kako god znate i umijete."
Nakon 3 mjeseca vratili se oni pred sudca a sudija zatrazi izvjestaj.
- "Ja sam odvratio od droge ukupno 12 prijatelja...", rece Ivica ponosno.
- "Odlicno", rece sudac: "kako si to uspio?"
- "Pa fino, nacrto sam dva kruga na list papira, jedan mali i jedan veliki. Onda sam raji objasnio da veliki je krug velicina mozga ako ne pusis a mali krug je mozak onoga koji pusi travu."
- "Sjajno! A koliko si ti Perice uspio da odvratis drugova od trave?"
- "Ja sam odvratio 47 ljudi druze sudac."
- "Ma nemoj", zacudjeno ce sudac: "kako si uspio da odvratis toliki broj."
- "Pa vidite druze sudac, ja sam nacrto ista dva kruga samo sto sam raji objasnio da je mali krug velicina supka onih koji ne puse, a oni koji budu pusili na kraju ce da zaglave u zatvoru i supak ce im biti kao ovaj veliki krug."
LOL

Tužibaba - "Lijecimo frustracije za dobrobit nacije"

Svaki dan nove slike! Teta dana | Frajer dana | Slike dana | Smiješne slike

Igrice - Igraj igrice
  Reply With Quote