View Single Post

Mujo kod doktora
Staro 12-08-2007, 11:38   #1 (permalink)
Coolerica
Urednica na portalu

Coolerica's Avatar

Coolerica je odsutan trenutno
Registriran: Feb 2007
$Dojaja$: 25,713
Coolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant futureCoolerica has a brilliant future
Nivo Reputacije: 55
Raspoloženje:
Uobičajeno Mujo kod doktora

Do?e Mujo doktoru i kaže:

- Doktore, imam problem.

- Ajd' Mujo, slušam, samo brzo, puna mi je ?ekaona raje.

- Evo sa'?u ja, doktore tebi kazti.

Do?em ja prošlu srijedu doma, a ono Haso mi guzi Fatu. Kažem ja njemu: "Ubit ?u te Haso, jebo mater", a on ?e: "?ekaj bolan Mujo, de smiri se ?oje?e..., Fato, pristavi de kaficu, Mujo, vidi vako, da ti sad mene ubiješ, ode ti u bajbuk na dvaes' godina. Ti u ?uzi, a neko drugi ?e opet guzit Fatu i šta imaš od toga? Srknider kafice i razmisli, bolan..."

- Šta jes, jes, dobro je kazo, jel de doktore?

- Mujo, skrati malko, puna mi ?ekaona raje...

- A ja, ja o?u doktore...

Nego, prekju?er do?em ja ku?i, a ono opet Haso guzi Fatu. Kažem ja: "Fato, majku ti jebem, tebe ?u ja priklat! "Ja po nož, a Haso ?e opet: "Mujo, de sjedi, ne budali. Fato pristavi kaficu... Mujo, baš si blentav, zakolješ Fatu, ideš na dvaes' godina u zatvor, ja ?u opet neku drugu na? i šta si napravio..., srkni bolan kaficu!, smiri se... Pametan taj Haso.

- Mujo, skrati!

- Evo sa'?u doktore...

Ju?er ja do?em i opet Haso guzi Fatu.

Popizdim ja skroz, kažem: "Sebe ?u sad zaklat, jebem li vam majku, da vam jebem majku..." A Haso opet kaže: "Mujo legendo, sjedi bolan, smiri se, Fato pristavi kafu..., ne budali Mujo, šta imaš od toga da se zakolješ. Fata i ja bi te saranili i dalje se guzili, šta imaš od toga? Srkni malo kafice i razmisli..."

- Mujo, maj?inu ti, puna mi je ?ekaona, reci šta ti je?!

- Ma htio sam da pitam, doktore, 'o?el meni naškodit tolko kafe?

Reply With Quote
Sponsored Links