Odg: Vaši uratci...
e kak je to s tim ?udom letjet, ja bi to htio probat, daj me uputi di sta zasto koliko para itd
U po?etku jako skup sport.A poslje,jedino ak mijenjaš opremu ?esto.U principu kad si uzimaš opremu gledaš da ?e ti potrajat
bar tri godine.Što se ti?e škole,zavisi gdje živiš.U Zg i okolici ih imaš par npr.Parafreek,Cirus...,ne znam ih napamet.Imaš u Rijeci,Splitu.Za škole ugooglaj Hrvatski paragliing portal,tamo imaš sve škole,i klubove!Ak si u Zg.moja preporuka ti je Cirus instruktor Bela,dva frenda su mi kod njega,i puni su hvale.Ja ga osobno ne znam.Iz Slavonije sam,a ja sam ti krenio kaubojski,bez instruktora.Još uvijek sam po?etnik, u tome sam dvije godine.Jako kreativan sport,u kome uvijek u?iš,i nau?iš nešta novo.Dosta siguran sport,ako mu pristupaš hladne glave!Nema forsiranja,samo lagano.Sve u svemu ak se ne bojiš visine,kad jednom probaš nemoš stat.Uvu?e ti se pod kožu.Al to ja gledam više subjektivno,sve zavisi od ?ovjeka,do ?ovjeka.Ina?e u Hrvatskoj nema baš puno paraglidera nekih 500-600,tak da svi sve poznaju,manje više!Eto nadam se da sam ti bar malo pomogao,i da se možda sretnemo negdje u oblacima!
PS ak si negdje u Slavoniji,u selu Bilice na malom magi?nom brdu Zmajevac kod S.Broda je tekma u preciznom sletanju,pa navrati.Bit ?e i?a,pi?a i ostale zajebancije,a najviše dobrog druženja!Semper fly!
|