Napišite stvari koje vam odgovaraju kod modela koje posjedujete i naravno mane koje vam smetaju. Nastojte biti što objektivniji.
Pošto sam ve? napisao pokoju o SE K510i,onda cu ponešto re?i o K610i

Zadovoljan sam sa jasno?om,rezom ekrana. Svi?a mi se sto su stavili dodatnu tipku za pre?ace na tastaturu što uvelike olakšava pristup ?eš?e korištenim aplikacijama.
Ponekad mi se ?ini da je glasno?a slušalice na nezavidnoj razini, jer nerijetko mi se dešava da moram phone prikeljit na uho da bi uistinu dobro ?uo sugovornika. Tastatura je solidna ali zahtjeva dozu privikavanja s obzirom da ima relativno mekanu tipkovnicu nešto finijega hoda.
Stvar koja me izlu?uje je tipka s bo?ne strane koja služi za podešavanje glasno?e tona slušalice ili pregleda statusa telefona, koja je opravdano tvrda,kako se nebi pritiskala prilikom svakog vadjenja iz džepa i sl. ali je preduboko pozicionirana u masku ure?aja tako da si polomim prste dok do?em do nje, a nerijetko je koristim zbog pregleda statusa baterije ili poja?avanja tona slušalice, koja je postavljena na maksimum,ali moj opsesivno kompulzivni poreme?aj nalaže da prilikom svakog javljanja bi bilo dobro da ju stisnem koji put za svaki slu?aj

.
Ure?aj je iznimno jednostavan, klasi?ni SE izbornik, zadovoljavaju?e brz i dizajnom ugodan oku. Zvuk je kvalitetan, polifone melodije, mp3ce kao i na prethodnim modelima su jasne, bez šumova.
To bi bilo to

, ako se ne?eš sjetim,dopišem.