View Single Post

Kakva ?e biti 2008g.?
Staro 12-28-2007, 16:59   #1 (permalink)
ja
Inox fan

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno
Registriran: May 2007
ja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud of
Nivo Reputacije: 45
Send a message via MSN to ja Send a message via Yahoo to ja Send a message via Skype™ to ja
Uobičajeno Kakva ?e biti 2008g.?

OVAN

LJUBAV: Utjecaji na vaš privatni život tokom 2008. bit ?e ve?inom povoljni. Ono što bi vas jedino moglo mu?iti, jesu povremene moralne dvojbe ili situacije u kojima ?ete trebati rješavati pravne stvari vezane uz vaš ljubavni status, a sve zato jer cijelu godinu Jupiter boravi u vama kvadratnom znaku Jarca. Najpovoljniji ljubavni periodi za vas bit ?e izme?u 1.1. i 24.1., zatim od 7.4. do 30.4. kad ?ete posebno zra?iti i privla?iti suprotni spol, te od 13.7. do 6.8., pa opet od 19.10. do 12.11. Oni koji su ve? u vezama, provest ?e više-manje ugodnu godinu, u kojoj ?e rješavati i svoju formalnu poziciju u vezi. Oni koji su još sami, imat ?e dovoljno prilika za zbližavanja sa suprotnim spolom.
POSAO: Za poslove se može re?i da ?e se generalno razvijati dobro, no povremeno ?ete imati velike apetite, koji ne?e uvijek biti u skladu s realnoš?u. Imat ?ete potrebu da proširite svoju djelatnost tokom cijele godine i preko stvarnih mogu?nosti. Ono što ?e vas spustiti na zemlju, bit ?e vaši suradnici, a posebno podre?eni, koji ?e vam u dobroj namjeri ukazivati na pravo stanje stvari. Zbog toga ?ete ozra?je na radnom mjestu koji put doživljavati kao sumorno, no brzo ?ete uvi?ati da su vaši suradnici u pravu i da vam zapravo ?ine dobro. Posebno upe?atljivi dani u tom smislu bit ?e oko 20.2. kad se doga?a pomr?ina Mjeseca u vašoj 6. ku?i posla. Prihvatite li realanost i postavite li se zrelo, ostvarit ?ete rezultate s kojim ?ete biti i više nego zadovoljni. Energije ?ete imati dovoljno, a i sposobnost komunikacije bit ?e vam na zavidnoj razini gotovo cijelo vrijeme.
ZDRAVLJE: Ono što ?e obilježiti ovu godinu, bit ?e, s jedne strane, poja?ana sklonost ka pretjerivanju u uživanju (jelu, pi?u i op?enito u svemu u ?emu uživate), a s druge, ja?a briga za prehranu i zdrave životne navike. Ta dva suprotna utjecaja pomirit ?ete samoregulacijom ili naizmjeni?nim periodima. Samo ipak pokušajte djelovati preventivno, jer je to bolje nego da lije?ite posljedice pretjerivanja.