View Single Post

Odg: Kakva ?e biti 2008g.?
Staro 12-28-2007, 17:06   #3 (permalink)
ja
Inox fan

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno
Registriran: May 2007
ja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud of
Nivo Reputacije: 45
Send a message via MSN to ja Send a message via Yahoo to ja Send a message via Skype™ to ja
Uobičajeno Odg: Kakva ?e biti 2008g.?

BLIZANAC

LJUBAV: Pred vama je godina izazova u svakom pogledu, pa tako i u ljubavi. Po?et ?e burno, a vi ?ete nastaviti burno regirati kroz prva dva mjeseca. Tokom ve?ine godine suo?avat ?ete se kako s preprekama, tako i s ljubavnim stresovima, koji ?e vas nerijetko izbacivati iz takta. Sve ?e to djelovati na vaš privatni život, pa se pripremite na dinami?an period. Ono što ?e biti vaš adut, to je zavidna sposobnost komunikacije, koja ?e vam tokom cijele ove godine biti uglavnom nepomu?ena. Tako ?ete uvijek uspijevati objašnjavati drugoj strani o ?emu se zapravo radi (ako to bude vama jasno). Ipak, imat ?ete i vrlo ugodnih razdoblja za ljubav, a to su dani od 18.2. do 12.3., pa najupe?atljiviji od 25.5. do 18.6., zatim od 31.8. do 24.9. i opet od 8.12. do 31. 12.
POSAO: Cijelu godinu Uran i Saturn bit ?e izazovno postavljeni na vaš znak, te povezani s podru?jima poslovnog djelovanja. To zna?i da ?ete stalno morati biti „budni“, oprezni, sabrani i spremni na sve mogu?e peripetije, zamke, sketanja, povijanja i sli?no. Kako ste po prirodi pravi ma?ioni?ar, imat ?ete priliku tu svoju sposobnost razvijati još više. Ipak, sve bi vas moglo tokom godine po?eti iscrpljivati preko svake mjere, pa uvijek imajte na pameti da je za vas najbolji odmor san ili šetnja na svježem zraku. Kad vam se u?ini da ste došli do zida, nemojte ga odmah pokušavati presko?iti ili zaobi?i, nego prvo malo stanite, razmislite i udahnite. Možda sve uspijete riješiti samo svojom inteligencijom. Ono što je dobro postavljeno cijelu godinu, jesu ulaganja drugih ljudi, sponozorstva ili eventualni krediti. No i tu uvijek dobro provjerite ?injenice i napravite preciznu projekciju budu?ih izdataka.
ZDRAVLJE: Ve?inu godine bit ?ete izloženi stresu i upinjat ?ete se da svladate sve prepreke, pa je važno da se redovno odmarate, spavate i zdravo hranite. Traži se uredan pristup u na?inu življenja.