View Single Post

Odg: Kakva ?e biti 2008g.?
Staro 12-28-2007, 17:19   #6 (permalink)
ja
Inox fan
Points: 58,367, Level: 34 Points: 58,367, Level: 34 Points: 58,367, Level: 34
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno
2 Ball Pool Champion!
Registriran: May 2007
ja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant futureja has a brilliant future
Nivo Reputacije: 58
Send a message via MSN to ja Send a message via Yahoo to ja Send a message via Skype™ to ja
Uobičajeno Odg: Kakva ?e biti 2008g.?

DJEVICA

LJUBAV: Ve?inu godine bit ?ete izloženi dvama razli?itim utjecajima, a koji ?e djelovati i na vaš privatni život. Saturn u vašem znaku tjerat ?e vas na pretjerane brige, introspekciju, pretjeranu ozbiljnost i povremenu tugu, dok ?e vas Jupiter u vašoj petoj ku?i (zabava, mladena?kih ljubavi, djece i kreativnosti) stalno zvati van i pružati vam brojne prilike u navedenim temama. Tu je još i Uran u opoziciji, koji ?e vam davati nekonvencionalne partnere (partnerice). Sve bi moglo rezultirati vašim namrgo?enim licem na nekoj od brojih zabava, te kasnije vašim ?u?enjem kako vas nisu primijetili, kad ste vi tako dobro raspoloženi i želite se zapravo zabavljati. No kako su Saturn i Jupiter pod ?ijim ?ete utjecajem biti, ipak u vrlo skladnom odnosu, vjerojatno je da ?ete ih uspjeti pomiriti i to tako da stvorite sustav ozbiljnih namjera i želja, te da vješto balansirate izme?u ideala (Jupiter) i stvarnosti (Saturn). Posebno povoljni dani za ljubav jesu od 25.1 do 17.2., zatim od 1.5. do 24.5., od 7.8. do 30.8. kad ?ete biti posebno privla?ni suprotnom spolu, te od 13.11. do 7.12.
POSAO: Zbog Saturna u vašem znaku, bit ?ete predani poslu i obavezama i više nego što je potrebno. Ništa vam ne?e mo?i promaknuti, a kako ste i po prirodi vrijedni, ove godine bit ?ete još vrijedniji. Mogu?a su neslaganja sa šefom ili nekim od poslovnih partnera i to po pitanju uvo?enja ne?eg novog u radni proces. Vi ?ete zastupati tradicionalno stajalište i opirati se novim promjenama. Ipak, sve ?e se dati lako izgladiti uz pomo?i mla?ih ljudi, ili mladih suradnika, koji ?e znati na?i zlatnu sredinu i ostvariti kompromis. Ako radite u zabavlja?koj, sportskoj ili pedagoškoj djelatnosti, ovo bi mogla biti godina vrlo konstruktivnog rada i krupnijih rezultata. Ostale Djevice radit ?e revno i biti primjer drugima. ?ak ?e i pretjerivati u radu. Neka porade na opuštanju i neka se pokušaju prema stvarima odnositi malo ležernije. Najviše ?e im u tome pomo?i humor.
ZDRAVLJE: Zbog Saturna u vašem znaku, postoji mogu?nost da vam se aktiviraju stare boljke, no zbog Jupitera u povoljnoj poziciji, vjerojatno ?ete s njima iza?i na kraj i više nego dobro. Povremeno ?ete imati faze prolazne depresije, tuposti ili defetizma, koje ?e se smjenjivati sa nervozom. Kad se tako osje?ate, iza?ite na sunce ili si priuštite nešto što vas veseli, a svakako njegujte humor i pozitivan na?in razmišljanja.