View Single Post

Odg: Kakva ?e biti 2008g.?
Staro 12-28-2007, 17:24   #8 (permalink)
ja
Inox fan

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno
Registriran: May 2007
$Dojaja$: 17,996
ja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud of
Nivo Reputacije: 44
Raspoloženje:
Uobičajeno Odg: Kakva ?e biti 2008g.?

ŠKORPION

LJUBAV: Ne?ete imati prepreka vezanih uz privatni život i ljubav. I dalje ?ete biti vrlo maštoviti i originalni, a to se posebno odnosi na veze mladih Škorpiona ili Škorpionki. Tokom cijele godine imat ?ete vrlo dobru komunikaciju s partnerom (partnericom). Roditelji me?u vama, mogli bi od jeseni imati peripetije s djetetom (najvjerojatnije najstarijim). Vjerojatno ?e se raditi o klasi?nom sukobu starih, tradicionalnih i novih, moderih gledišta. Važno je da na?ete dovoljno vremena za razgovor i uz dobar kontakt i komunikaciju, izgledno je da ?ete usaglasiti stvari. Povoljni dani za ljubav su od 13.3. do 6.4., zatim od 19.6. do 12.7., a najpovoljnije razdoblje je od 25.9. do 18.10.
POSAO: Cijela godina povoljna je za legalizaciju dokumenata, pa ako ste dulje ili kra?e ?ekali na nešto takvo, ove godine, to bi se moralo rješiti, i to na vaše zadovoljstvo. Vjerojatno je da ?e vam godina biti bogata i kra?im poslovnim putovanjima, gdje ?e vaše sposobnosti stalno dolaziti do izražaja. Nabavite dobar mobitel i laptop, jer ?e oni biti vaši vjerni pratitelji i pomaga?i s kojim ?ete poslove obavljati brže i u?inkovitije. Ograni?ite poslove s prijateljima, jer vam oni ove godine nisu dobro aspektirani. Ako ve? radite s njima, pripremite se za prepreke i neslaganja. Sve ostalo vezano uz posao bit ?e uglavnom pozitivno, pa ?ete nastaviti graditi zapo?eto. U danima oko 1.8. maksimalno smanjite intenzitet svojih profesionalnih djelovanja i tih dana ne donosite važne poslovne odluke (jer biste pod pritiskom pomr?ine Sunca u vašoj 10. ku?i, mogli sve pogrešno procijeniti). Ostalo vrijeme je više manje uredno, pa ?ete imati dovoljno lijepih dana koji ?e vas ispuniti zadovoljstvom i u poslu.
ZDRAVLJE: Pred vama je godina u kojoj ?ete se ve?inom osje?ati dobro i biti u stabilnoj formi.