View Single Post

Odg: Kakva ?e biti 2008g.?
Staro 12-28-2007, 17:32   #10 (permalink)
ja
Inox fan

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno
Registriran: May 2007
ja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud ofja has much to be proud of
Nivo Reputacije: 45
Send a message via MSN to ja Send a message via Yahoo to ja Send a message via Skype™ to ja
Uobičajeno Odg: Kakva ?e biti 2008g.?

JARAC

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku, tokom cijele godine bit ?ete pitomiji nego ina?e, a pristup životu postat ?e vam ležerniji. ?ak ?ete znati i uživati znatno više nego što je za vas karakteristi?no. Pod takvim utjecajima, i vaš ljubavni život postat ?e bogatiji, a vi ugodna osoba koju svatko rado prima u društvo. Zato ?e mnogi Jarci i Jarice koji su još sami, na?i na?ina da se nekom svide i uljepšaju kako svoje, tako i njegove (njene) dane. Velik broj uspostavljenih veza imat ?e šanse da zažive na dulje staze, jer ?e sve biti podržano dobrim aspektom Saturna iz Djevice. Posebno povoljna razdoblja za ljubav jesu od 25.1. do 17.2 kad ?e vas Venera u vašem znaku u?initi izuzetno privla?nom osobom za suprotni spol, zatim od 1.5. do 24.5., od 7.8. do 30.8., te opet izuzetan period od 13.1.. do 8.12.
POSAO: Na dnevni red moglo bi do?i sve ono što ste vrlo dugo priželjkivali i pripremali, a uglavnom se radi o dugoro?nim poslovima. Ve?ina Jaraca imat ?e izuzetne prilike za poslovni prosperitet, koji ?e biti podržan od strane mo?nika i stabilan na dulje staze. Poslovi ?e se širiti i razvijati i bolje nego što ste o?ekivali, a vi ?ete biti sve sretniji i sretniji. Ovako povoljnu poziciju planeta (Jupiter u vašem znaku u trigonu sa Saturnom u vama prijateljskom znaku Djevice) nastojte maksimalno iskoristiti i držite o?i širom otvorene, te ni jednu priliku ne propuštajte. Sve što budete poduzeli, donijet ?e dobrobit kako vašim poslodavcima, tako još više i vama osobno. Gotovo cijela godina je obilježena ovako dobrim utjecajima, a na vama je jedino da zasu?ete rukave i da krenete raditi (i to ono što ste ve? dugo ?ekali).
ZDRAVLJE: Bit ?ete u odli?noj formi i vrlo stabilne zdravstvene situacije. Ne biste trebali imati nikakvih problema s te strane.