Tema: KTM RC8
View Single Post

Odg: KTM RC8
Staro 01-13-2008, 20:18   #7 (permalink)
FiZor
Senior Member

FiZor's Avatar

FiZor je odsutan trenutno
Registriran: Mar 2007
$Dojaja$: 577
FiZor is on a distinguished road
Nivo Reputacije: 14
Uobičajeno Odg: KTM RC8

Quote:
U neku ruku mogu se složiti sa tobom da je teško polemizirati bez argumenata ali to se svakako odnosi i na tebe jer i uz najpodrobniju analizu još uvijek nisam našao niti jedan argument koji bi išao u korist KTM-a...
Svrha mog posta nije ni bila u svrhu obrane KTM-a, ve? komentar na tvoju ocjenu. Nit imam znanja,niti iskustva da bi mogao sa zdravom sigurnoš?u tvrdit nešto.
Quote:
Što se ti?e Ducati-ja ili MV Aguste ja ih osobno nikada ne bi uspore?ivao sa drugim motociklima a kamoli sa KTM-om koji im niti za 100 g. ne?e biti niti do koljena a kamoli tzv.konkurencija.
Bespotrebno karikiraš, putevi tih dvaju firmi se poprili?no razilaze, kao što naveo, KTM dosad nije imao SS pokušaja proboja na tržište, no što se kvalitete ti?e, bespredmetno je umanjivat vrijednost KTM-a, jer tržište, vlasnici i njihovo zadovoljstvo dovoljno govore o tom brandu.
Quote:
motor od 155 KS i upitnih voznih svojstava je zasigurno loša investicija a sva mjerenja i saznanja temelje islju?ivo na tvorni?kim podacima koji su uglavnom neto?ni što je ve? milijun puta u praksi ve? dokazano i vi?eno.
Niti ti,niti ja ne spominjasmo vozna svojstva doti?noga vozila, koja ti isti?eš po drugi put, a neznaš o stvarnim rezultatima ništa, kao ni ja