Tema: Vic dana
View Single Post

Zene
Staro 01-26-2008, 23:30   #19 (permalink)
Coolerica
Urednica na portalu
Points: 70,306, Level: 38 Points: 70,306, Level: 38 Points: 70,306, Level: 38
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%

Coolerica's Avatar

Coolerica je odsutan trenutno

Registriran: Feb 2007
Coolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond reputeCoolerica has a reputation beyond repute
Nivo Reputacije: 64
Uobičajeno Zene

Bračni par vozi se autocestom, lagano, 100 km/h. Žena za volanom, a muž mirno promatra
okolicu. Iznenada se okrene prema njoj i kaže: "Oženjen sam već preko 20 godina, ali se želim rastati!". Žena ništa ne odgovori, samo nastavi mirno voziti lagano povećajući
brzinu na 110. Muž će opet: "Ne želim da me pokušaš odvratiti.", i doda: "Ja sam u vezi s tvojom najboljom prijateljicom! ".
Žena je opet ostala mirna, ali je brzinu povećala na 120 km/sat.
"Želim zadržati auto!" - kaže on.
Brzina je polako narasla na 130 km/sat.
On nastavi: "Želim i sve kartice i naš brod! I kuću! Jasno?". Auto je lagano počeo skretati prema masivnom betonskom mostu. To ga je činilo nervoznim, pa upita: "Ti ništa ne želiš?".
"Ne, ja imam sve što mi treba".
Brzinomjer je pokazivao 150.
"Oh, da." -ironično on primjeti: "A, što to ti imaš?"
Prije nego se kazaljka popela na 160, ona se lagano okrene njemu s čudnim osmjehom na licu odgovori: "Airbag!".

Poučak: Ne zezaj se sa ženama -lude su!

Reply With Quote