Quote:
ne mislim da je usao podcjenjivacki, ali smatram da se nije dobro pripremio, on je 'cooler' i takav je od pocetka i ne mjenja se...
Mirko je dobar borac, kako dominira u stand up fightu tako nije nikako za odbacit ni na parteru. Dosada je imao dosta okršaja sa parterašima koji su liga+/++ iznad doti?noga Gonzage. Kako ti kažeš, ne mijenja se njegovo coolerstvo, ne mijenja se ni njegov fight skill što zna?i, jedino što ostaje je pristup me?u. Njegove izjave prije me?a su bile kur?evite, nekarakteristi?ne za njega i krajnje podcjenjiva?ke i u skladu sa tim je bio i sam ishod borbe.
Njegova izjava:
"Kako sam se borio tako sam i prošao, bolje nisam ni zaslužio."
Mojoj tvrdnji u prilog ide ?injenica da je ušao u borbu nedovoljno nabrušen, bio je prepasivan, što ina?e nije njegov stil. ?ekao je "kiks" Gonzage i priliku za high kick... Imat specijalku, jasna stvar, ali igrat samo na tu kartu uz "medvje?e šape"(širok spektar udaraca) je blesavo?a, ne uvjetovana neiskustvom ve? nonšalancijom. Još jedan malen dodatak, middle kick je parterašu poklon, jer to je udarac koji je svakom borcu lako uhvatljiv, ujedno nakon ?ega je i uslijedilo razvaljivanje našeg Mirkeca.