View Single Post

Staro 03-06-2008, 10:23   #8 (permalink)
_LeoNa_
*MaLa_BiaTcH*

_LeoNa_'s Avatar

_LeoNa_ je odsutan trenutno
Registriran: Feb 2008
_LeoNa_ is a splendid one to behold_LeoNa_ is a splendid one to behold_LeoNa_ is a splendid one to behold_LeoNa_ is a splendid one to behold_LeoNa_ is a splendid one to behold_LeoNa_ is a splendid one to behold_LeoNa_ is a splendid one to behold
Nivo Reputacije: 19
Send a message via MSN to _LeoNa_ Send a message via Skype™ to _LeoNa_
Uobičajeno

Malo plavo i pjeva na grani
Što je to malo plavo i pjeva na grani?
Vrlo talentirana šljiva.

Slon i slonica
Slon i slonica se uhvatili jedno drugo surlama. Pita ga slonica:
- Dragi je li ti to mene voliš ili me opet vučeš za nos?

Policajac i mrtvi konj
Zvoni telefon u policijskoj postaji Pofalići i javlja se policajac:
- Jjjjeelllii pppollliccijjskk - a policacajac odgovara (da mu skrati govor):
- Jeste izvolite!
- Nnnaaašššaaaooo ssam mmrtmmrtvvog kkkonjaaaa u Ppppoo, policajac ga prekida i pita:
- Je li u Pofalićima?
- Nnnnijeeeee!
I policajac mu poklopi slušalicu.
Poslije nekoliko trenutaka ponavlja se isti događaj. Policajac se javlja i ponovo poklopi slušalicu mucavcu, pa pomisli:
- Sad će on opet - međutim nije.
Nakon dva sata zvoni telefon i policajac se javlja:
- Izvolite!
- Nnnaaaašššaaoo sssammm mmmmrvvvoooogg kkkoooonja u Pppp... Policajac se umiješa i pita:
- Je li u Pofalićima?
- Jjjesstteeee jjebbemm ttiiii mmatteeeer, mmoooorrraao ssamm ggaaa ppprrreeeennijjjettii!

Agenti CIA-e
CIA je tražila nekoga da ga zaposli kao ubojicu.
Nakon svih provjera dosjea, intervjua i testiranja ostala su tri finalista - dva muškarca i žena.
Za konačni test, agent CIA-e doveo je prvog finalista do velikih metalnih vrata i dao mu pištolj. - Moramo biti sigurni da ćeš slušati naše upute bez obzira na okolnosti. U ovoj sobi naći ćeš svoju ženu kako sjedi na stolici. Moraš je ubiti!
Čovjek odgovori:
- Ma sigurno se šalite. Ne mogu ubiti svoju ženu.
- Onda nisi pravi čovjek za ovaj posao.
Drugi muškarac dobio je iste upute. Uzeo je pištolj i ušao u sobu. Ništa se nije čulo nekih pet minuta. Tada izađe sa suzama u očima:
- Pokušao sam, ali ne mogu ubiti svoju ženu.
- Onda nemaš ono što se traži, kaže mu agent. Uzmi ženu i idi kući.
Napokon dođe red na ženu. Dobila je iste upute da ubije svog muža. Uzela je pištolj i ušla u sobu. Začuli su se pucnjevi, jedan za drugim, zatim vrištanje, razbijanje, lupanje po zidovima. Nakon par minuta sve utihne. Polako se otvore vrata i izađe žena. Brišući znoj sa čela kaže:
- Pištolj je bio napunjen ćorcima pa sam ga morala zatući stolicom.

Ane VS Stipe
Stipe, student u Zagrebu, piše svojoj curi koja studira u Splitu:
"Draga Ane! Mislim da naša veza nije ono što sam si zamišljao. Udaljenost između nas je suviše velika. Moram i priznati da sam te, od kad si zadnji puta bila ovdje, prevario četiri puta. Mislim da to nije u redu ni za jedno od nas. Oprosti mi i molim te pošalji mi moju sliku koju sam ti ostavio. Pozdrav, Stipe."
Ane, vidno povrijeđena, odmah je otišla do kolegice u fotoradnju i pokupila sve slobodne fotografije mladića i uz to ubacila u omotnicu još slike svih svojih mlađih rođaka, prijatelja i bivših momaka ... Sve je stavila u pismo zajedno sa Stipinom slikom (ukupno 47 komada) te napisala slijedeći tekst:
"Dragi Stipe! Žao mi je, ali te se stvarno ne mogu više sjetiti. Molim te da si izabereš svoju sliku i da mi ostale vratiš. Pozdrav, Ane!"

Reply With Quote