03-06-2008, 14:31
|
#1 (permalink)
|
|
...BoRn To Be WiLd...
...:::ToČkIcA:::... je odsutan trenutno
Registriran: Dec 2007
$Dojaja$: 87,224
Nivo Reputacije: 19
Raspoloženje:
|
crni vicevi
NASTUPA GLAD U BANGLADESU!!!
glodje mali kost i dodje mu prijatel i kaze AJ MI MALO KOSTI,a kaze on:NECU
kaze on opet AJ NE BUDI TAKAV DAJ MALO KOSTI,ali opet on:NECU,a ovi mu od govori OBRO,DOBRO UMRIT CE I MENI MATER
Radili zagorec i albanka `radnju` i vice albanka:` BBOOOOOLJIIIIIII!!!
BBBBOOOOOOOOOLJIIIII!!!!`
Zagrorec:` Ma kaj BOLJI , ma NAJBOLJI!
Pitao otac sina:
Zašto se ne ideš igrati vani s prijateljima nogometa?
Sin plačljivim glasom odgovara: pa tata ja sam invalid, kako ću ja igrati nogomet.
A na to će otac:
ZNAM SAMO SAM SE ŠALIO!!!!!!
Kako djeca iz Cernobila broje do 100? Na prste !
Dođe chovjek kupit kondome.Pita ga prodavachica:koje ćete?Imamo crvene,bijele,zute, na tochkice...A imate li možda crne?Crne?Sto će vam crni?
Ma pustite!Umro mi je kum pa želim kumi izraziti sućut!
Sin:Mama,ja bi cokolade
Mama:Uzmi sam
Sin:Nemam ruku
Mama:E,nema ruku- nema cokolade
Senad imao papigu koja je voljela javljati na telefon. I tako Senad ode vani i napomene papigi: "Ne javljaj se slučajno na telefon jer ću te objesit da visiš na križu tri dana."
Ode Senad, a zazvoni telefon.
Papiga se javi.
"Tko je?"
-"tvornica ugljena"
"Što želite?"
-"želite li naručit ugljena?"
"da."
-"koliko?"
"dvije tone".
Vraća se Senad i upita papigu da li je tko zvao. Ona mu ispriča sve kako je bilo, a on nju prikuje na križ. S druge strane zida stoji obješen Isus. Upita ga papiga:
"Kol'ko ti visiš tu?"
-"2000 godina"
"O boga ti koliko si onda ti ugljena naručio..."
Dodje klinka iz shkole i pita tatu:Tata mogu li ici sa curama u kino?kazhe tata:Josh si mala.Morash josh malo narasti.Ali tata molim te!!!!Ajde dobro ali prvo mi morash popushit kitu.Mala pochne pushit i kazhe:Tata zashto ti kara smrdi po govnima?A mali braco je jucher ishao na koncert.
Jedan dan mama se tushira u kupaoni i dođe kcher i vidi pichku i pita:Mama shta ti je to?Kazhe mama pichka.Mama a kad chu ja to dobit?Za 3-4 godine.Drugi dan dodje mala u kupaonu i vidi tatu kako se tushira.Tata shta ti je to?Kazhe on kurac,kita penis kako god hochesh.Tata a kad chu ja to dobit?Za 15-ak minuta kad mama ode na posao.
Dosla dva mornara u javnu kucu. Htjeli bi nesto jebavat, ali imaju samo jedan dolar. Makro ih odvede u podrum
i kaze da mogu jebavat jednu kurvu, ali da nije bas najbolja, da samo lezi i shuti. Mornari ko mornari, daj sta das.
Prvi odvali svoju turu ali kad je drugi dosao na red kurvi izadje pjena na usta.
Brze bolje pozvase makroa, a ovaj vikne svom pajdasu:
-"Joe, donesi novi lesh, ovaj je pun!"
|
|