View Single Post

Staro 03-09-2008, 14:17   #2 (permalink)
...:::ToČkIcA:::...
...BoRn To Be WiLd...

...:::ToČkIcA:::...'s Avatar

...:::ToČkIcA:::... je odsutan trenutno
Registriran: Dec 2007
...:::ToČkIcA:::... is a splendid one to behold...:::ToČkIcA:::... is a splendid one to behold...:::ToČkIcA:::... is a splendid one to behold...:::ToČkIcA:::... is a splendid one to behold...:::ToČkIcA:::... is a splendid one to behold...:::ToČkIcA:::... is a splendid one to behold...:::ToČkIcA:::... is a splendid one to behold
Nivo Reputacije: 20
Send a message via MSN to ...:::ToČkIcA:::...
Uobičajeno

pod satom je nekome zvonio mobitel, ali bio je ispod klupe i čula se vibracija.

profesorica:daj isključite taj vibrator već jednom!!!

pod zemljopisom prozove profa curu i pita da joj pokaže na velikoj karti svijeta sve kontinente!a cura dođea ne pišu mi!!! (1.srednje)

1. razred srednje, zemljopis.I pita zenska frenda iz razreda:
-Daj mi reci glavni grad Španjolske?
frend: -pa...neznam
profka: -evo pomoci cu ti, po tom gradu zove se jedan od najpoznatijih nog. klubova....kao ima jos i jedan...
frend: ....Real

ja sam čuo da je ovaj jedan tip na pitanje:"koju je zapadnoeuropsku državu napoleon bonaparte htio osvojit?" odgovorio:"FRANCUSKU"

kad sam završavao srednju školu profesorica iz zemljopisa izvede mog prijatelja na plocu i pita ga gdje je Pula. On joj odgovori da je ne moze pronac....ona ga pita gdje je hrvatska, a on proge rukom preko cijele azije i kaze - evo....tu je negdje. haha mozda vam sad nije smijesno, ali trbali ste bit tamo

pita profesor na maturi koju je državu na području hrvatske srušio napoleon? frend odgovara jugoslaviju!!!

ja na vjeronauku i pita profa mog frenda što bi napravija da ti neko ukrade novčanik iz đepa? on će na to: ajme brate,pa ubija bi boga u njemu!!!!

na biologiji, pričamo o aidsu i i kaže profa: što više sexualnih partnera, i dobaci jedan to bolje, e koji je to lom bio.

i na kemiji pričamo o vodiku, i kako nastaje, jedan lik reko kad se spoje voda i dick, ja sam plako od smjeha

govori jedan iz mog razreda:jbm ti mater u kur.c

Sedmi razred osnovne na satu engleskog:

Nastavnica i jedan frend se nešt svade i kaže njemu nastavnica da ako odma ne ušuti da bude dobio jedinicu za kraj godine,a on kaže:"dobro,dajte mi jedan,ali onda ja vas u guzicu"! Mi smo se svi polomili od smijeha,a što je najbolje nastavnica mu nije dala jedan nego se pukla smijat skupa s nama

jedan lik je odgovarao zemljopis, ne sječam se svega, ali napisat ću čega se sječam. pita ga zašto je ind. revolucija započela u engleskoj i francuskoj, a ovaj kaže zbog plodnog tla. pa ga pita zašto je tamo bilo najviše ugljena, a on odgovori zbog klime. a kad ga je pitala o smještaju europe reko je da je u sredini svijeta i okružena morem. ili kad ga je pitala kak se pruža gorje ural, ako su pruža isto kao i meridijan. ovaj je gleda par minuta i kaže od gore prema dolje. pa ga pita koje su zemlje u europi monarhije, ajde znao je uk, monako smo mu mi rekli, pa ga je pitala jel ima koja carevina, naravno reko je da ima,samo nije znao koja, pa je to dobio za istražit za domaću zadaću.

frendica u srednjoj na geografiji nabraja kontinente: Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Azija, Afrika, Europa, Australija i Italija..