Tema: Vicevi za 5
View Single Post

Staro 03-21-2008, 14:10   #88 (permalink)
ja
Inox fan
Points: 65,054, Level: 36 Points: 65,054, Level: 36 Points: 65,054, Level: 36
Activity: 93% Activity: 93% Activity: 93%

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno

Registriran: May 2007
ja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond repute
Nivo Reputacije: 64
Send a message via MSN to ja Send a message via Yahoo to ja Send a message via Skype™ to ja
Uobičajeno

ovaj je za 10 mazo

ocjena +5

Poslije nedjeljne mise jedan sramežljivi stariji čovjek došuljao se u crkvu kako bi se ispovjedio:

- Neki dan kada se moja supruga nagnula u zamrzivač, podigla joj se haljina. U meni je nešto puklo, skinuo sam joj gačice i navalio k'o lud.
- To nije nikakav grijeh! Voditi ljubav sa svojom suprugom, pa to je normalno! - odgovori velečasni.

Čovjek se zahvali i lakog srca ode kući. Malo kasnije dolazi starica:

- Neki dan kada sam se nagnula u zamrzivač, podigla mi se haljina i moj muž skinuo mi gačice i navalio ko lud. Jel' to grijeh, velečasni?
- To nije ništa čega bi se trebali sramiti, Vaš muž je maloprije bio ovdje i ja sam mu rekao da je to normalno i čak više pohvalno da se tako volite i to radite u vašim godinama!
- Znaći, mi smo još uvijek dobrodošli u crkvu?
- Svakako, odgovori velečasni.
- Sada mi je puno lakše - odgovori starica - jer, u Kauflandu više nismo!