Tema: Vicevi za 5
View Single Post

Staro 03-21-2008, 20:31   #90 (permalink)
...:::ToČkIcA:::...
...BoRn To Be WiLd...
Points: 16,748, Level: 18 Points: 16,748, Level: 18 Points: 16,748, Level: 18
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

...:::ToČkIcA:::...'s Avatar

...:::ToČkIcA:::... je odsutan trenutno

Registriran: Dec 2007
...:::ToČkIcA:::... has much to be proud of...:::ToČkIcA:::... has much to be proud of...:::ToČkIcA:::... has much to be proud of...:::ToČkIcA:::... has much to be proud of...:::ToČkIcA:::... has much to be proud of...:::ToČkIcA:::... has much to be proud of...:::ToČkIcA:::... has much to be proud of...:::ToČkIcA:::... has much to be proud of
Nivo Reputacije: 26
Uobičajeno

Quote: Originally Posted by ja View Post
ovaj je za 10 mazo

ocjena +5

Poslije nedjeljne mise jedan sramežljivi stariji čovjek došuljao se u crkvu kako bi se ispovjedio:

- Neki dan kada se moja supruga nagnula u zamrzivač, podigla joj se haljina. U meni je nešto puklo, skinuo sam joj gačice i navalio k'o lud.
- To nije nikakav grijeh! Voditi ljubav sa svojom suprugom, pa to je normalno! - odgovori velečasni.

Čovjek se zahvali i lakog srca ode kući. Malo kasnije dolazi starica:

- Neki dan kada sam se nagnula u zamrzivač, podigla mi se haljina i moj muž skinuo mi gačice i navalio ko lud. Jel' to grijeh, velečasni?
- To nije ništa čega bi se trebali sramiti, Vaš muž je maloprije bio ovdje i ja sam mu rekao da je to normalno i čak više pohvalno da se tako volite i to radite u vašim godinama!
- Znaći, mi smo još uvijek dobrodošli u crkvu?
- Svakako, odgovori velečasni.
- Sada mi je puno lakše - odgovori starica - jer, u Kauflandu više nismo!

ocjena 5 i rep+...dam ti ga sutra jer nemogu vise danas....

Mujo je bio danima u bedu, tolikom bedu da su mu u glavi odzvanjala dva glasa. Prvi glas je bio opušten i tješio ga je:

Mujo, nema razloga da budeš neraspoložen, to je bio samo seks bez emocija. Pazi, nisi ni prvi ni posljednji doktor koji je opalio svoju pacijenticu. Uostalom, nemaš stalnu vezu pa da možeš reći kako si neku prevario. Uostalom, svi doktori to rade. Opusti se čovječe, te varijante "za jednu noć" su danas potpuno uobićajene.

A drugi glas ga je podsjećao:

Mujo, ti si veterinar!