View Single Post

Staro 03-23-2008, 16:43   #12 (permalink)
ja
Inox fan
Points: 67,333, Level: 37 Points: 67,333, Level: 37 Points: 67,333, Level: 37
Activity: 91% Activity: 91% Activity: 91%

ja's Avatar

ja je prisutan trenutno

Registriran: May 2007
ja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond repute
Nivo Reputacije: 68
Uobičajeno

Uhvate domoroci Amerikanca,Francuza i Siptara.Za kaznu ce im rezati kurac ovisno o njihovom zanimanju. Dodu do Amerikanca:"Sta si ti bio? Mesar!".Na to mu oni macetom nasjeckaju racku. Dodu do Francuza:"sta si ti bio? Tokar!". na to mu oni istokare kurac.Idu dalje do Siptara a on umire od smijeha."Sta se smijes, znas li sto cemo da ti radimo?". "Znam, sada ces da mi ljizes dok se ne rastopi!!!!!!".

Dodje Crnogorac kuci i nadje
zenu s ljubavnikom. Skoci on na njega,
zgrabi ga za kurac, a kako mu kurac bio mokar,
isklizne mu lola iz ruku, pa pobjeze kroz prozor.
Crnogorac izvadi pistolj pa pocne pucati za tipom,
ali ga promasi. Dodju komsije, pa ga pitaju sto je bilo.

"Eh, nije mi krivo sto mi je zenu jebavo, nit sto mu kurac obrisah,
no sto ga ispratih k'o vojvodu!"

Mazili se mama i tata u spavacoj sobi i tata, prije nego ce uc u mamu, ode do ladice gdje drzi kondome. U tom trenutku, bas kada je stavljao kondom, uleti im sin u sobu. Mama se pokrila po glavi, a tata stao, kondom narolan na pola i ne zna kud ce. Pita ga sin: 'Tata! Sto to radis?' Veli tata: 'Nista sine. Lovim misa.' 'I onda,' veli mali 'ces ga pojebat kad ga vidis?'