View Single Post

Staro 03-31-2008, 21:14   #19 (permalink)
ja
Inox fan
Points: 65,054, Level: 36 Points: 65,054, Level: 36 Points: 65,054, Level: 36
Activity: 93% Activity: 93% Activity: 93%

ja's Avatar

ja je odsutan trenutno

Registriran: May 2007
ja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond reputeja has a reputation beyond repute
Nivo Reputacije: 64
Send a message via MSN to ja Send a message via Yahoo to ja Send a message via Skype™ to ja
Uobičajeno

Razgovaraju dvije susjede:
- "Jesi čula da bude susjeda Mira dobila četvorke?"
- "Ne, šališ se."
- "Vele da se događa jednom na 25000 puta."
- "25000 puta!?!? Pa kad je ta stigla još i pospremati?!"

Dodje klinac kod starog i podje mu se zaliti kako na plazi ni jedna zenska nece s njim da prica. Kaze mu stari:
- "Radi sto sam i ja radio, stavis krompir u gace i vidjeces kako se lijepe za tebe."
Uradi to mali i drugi dan zove starog:
- "Pa sad jos vise bjeze od mene..."
Na to ce stari:
- "Krompir ide sprijeda!"

U jednom poularnom kafiću jedan mladić odluči pozvati jednu djevojku na piće. Priđe njenom stolu i upita:
- "Izvinite, mogu li vas pozvati na jedno piće?"
Djevojka na sav glas zavika:
- "ŠTA? ZAR U U TVOJOJ SOBI?"
- "Ne, ne razumijete. samo vas pozivam na poće."
Djevojka još glasnije:
- "ŠTA? A SAD BI U HOTELU?"
Momak sav posramljen odleti do šanka, da što prije plati svoj račun i pobjegne od stida. Kad odjednom mu priđe ona djevojka i objasni:
- "Izvinite za ono prije. Znaš, studiram psihologiju i istražujem kako se ljudi odazivaju u neugodnim situacijama."
Tada se momak zadere na sav glas:
- "ŠTA? ZA 200 EURA? NISAM LUD."

Nakon ljetnjeg odmora Mujo se vraca u Njemacku na posao. Fata ga tog dana ispraca do zeljeznicke stanice, i kad je voz stigao, oni se izljube i pozdrave, te Mujo udje u voz i zauzme svoje mjesto u kupeu. Kad je voz krenuo Mujo proviri kroz prozor kupea i govori Fati:
- "Fato, cuvaj dijecu!"
Fata na to odgovori:
- "NECUJEEEEEEM", zatim ce Mujo nanervirano, vise sebi rece:
- "Jebi se", a Fata mu odgovara:
- "Hocuuu,HOOOOOOOOcuuuuuu..."