View Single Post

Staro 04-13-2008, 19:43   #9 (permalink)
InoxFire
Left is my middle name
Points: 97,183, Level: 44 Points: 97,183, Level: 44 Points: 97,183, Level: 44
Activity: 20% Activity: 20% Activity: 20%

InoxFire's Avatar

InoxFire je odsutan trenutno

Registriran: Feb 2007
InoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant futureInoxFire has a brilliant future
Nivo Reputacije: 30
Send a message via ICQ to InoxFire Send a message via MSN to InoxFire Send a message via Yahoo to InoxFire
Uobičajeno

Quote: Originally Posted by puky View Post
Pitam "zakaj?", jel me netko sluša :real mad:
Evo, ja te slušam, ne znam da li da ti ozbiljno odgovorim ili da okrenem na zajebanciju, ali mislim da bih ipak trebao pokoji put i objasniti neke stvari.
Meni je žao što ljudi pate od "zagreb" kompleksa, nisu ljudi koji žive u gradu zagrebu krivi što je to glavni grad, pa na kraju krajeva ni ja ne živim u gradu zg.
Situacija je poprilično jednostavna, nabrojao sam "par" županija koje sam smatrao da su po veličini, tj. broju stanovnika ili nekom trećem čimbeniku prioriteti, a to sam morao pošto nisam planirao nabrajati 21. županiju.
Eto to su moji argumenti, svatko tko ima argumente, vezne za neku županiju koja bi se trebala "pojaviti" ovdje ispred neke već nabrojane neka ih iznese, svakako ću ih razmotriti

Tužibaba - "Lijecimo frustracije za dobrobit nacije"
Igrice - Igraj igrice
Travian - Registriraj se i potraži me na serveru 1
  Reply With Quote