04-13-2008, 21:17
|
#10 (permalink)
|
|
Senior Member
puky je odsutan trenutno
Registriran: Apr 2008
Nivo Reputacije: 5
|
Quote:
Originally Posted by InoxFire
Evo, ja te slušam, ne znam da li da ti ozbiljno odgovorim ili da okrenem na zajebanciju, ali mislim da bih ipak trebao pokoji put i objasniti neke stvari.
Meni je žao što ljudi pate od "zagreb" kompleksa, nisu ljudi koji žive u gradu zagrebu krivi što je to glavni grad, pa na kraju krajeva ni ja ne živim u gradu zg.
Situacija je poprilično jednostavna, nabrojao sam "par" županija koje sam smatrao da su po veličini, tj. broju stanovnika ili nekom trećem čimbeniku prioriteti, a to sam morao pošto nisam planirao nabrajati 21. županiju.
Eto to su moji argumenti, svatko tko ima argumente, vezne za neku županiju koja bi se trebala "pojaviti" ovdje ispred neke već nabrojane neka ih iznese, svakako ću ih razmotriti 
|
Možeš odgovoriti kako god hoćeš, ja i onak nisam nikad ozbiljan  ! I ne živim u Međimurju , već puno bliže Brdovcu .
No ako si pažljivo čitao zahtjev (peticiju bumo potpisivali ako treba). OSTAVI SAD ŽUPANIJE. Nisam tražio da staviš moju Županiju, već kao što si stavio Slavoniju i Dalmaciju koje imaju po dvije tri županije, stavi i Međimurje kao najrazvijeniju regiju u Republici Hrvatskoj, (malu Švicarsku), sa najvećom zaposlenošču, sa krajem gdje izbaciju semafore, sa nejljepšim Toplicama u Srednjoj i Južnoj Evropi, s prvim nalazištima nafte i plina u ovom dijelu Evrope, kao regiju s najljepšim curama, kao regiju s naboljim vinom, kao regiju s najbrojnijim crkvama (poslije birtija), cije administrativno središte ima korzo popločan mramorom. Gdje su Zrinski vodili borbu za samostalnu Hrvatsku, kao regiju gdje su najradišniji ljudi, kao regiju čiji ljudi su po cijelom svijeu i šire (kad je gospodin Amstrong došao na mjesec našao je tamo Međimurca kako sadi krumpir..
ZNAČI NE TRAŽIMO (MOLIMO) DA SE STAVI ŽUPANIJA MEĐIMURSKA, VEĆ MEĐIMURJE, JER JE KRAJNJE VRIJEME DA POLITIČARI I LJUDI U HRVATSKOJ SHVATE DA JE U MEĐIMURJE U HRVATSKOJ I DA NIJE GRANICA NA DRAVI  !
Ajd mi navedi jednu stvar po čemu je Slavonija ili Dalmacija bolja od Međimurja i odmah postajem Slavonski Dalmatinac
ZALAŽEM SE ZA MEĐIMURJE, NEBU NAS NITKO  !
Moja organičest se ipak nada, da će odgovorni još jednom razmotriti sve argumente i ostaviti se Županije (ne treba 21 podforum) već regije u RH!
A kak ste tvrdi Zagorci ovdje sve mi se vidi da bumo ipak morali proglasti Republiku, dosta je bilo bratstva i jedinstva, kad nam treba nešto zeti !
A kaj se Zagreba tiče, pa on je i poznat po tome što je predgrađe Zaprešića, da nema zoološki vrt imao bi manje stanovnika od Čučerja 
|
|