Odg: [prvi krug] Smjena Markovi?a
Ja ovdje ne vidim razloga zašto bi gospodin Markovi? napusto mjesto predsjednika hrvatskog nogometog saveza, Hrvatski nogomet je jako jebena stvar, ?im netko loše odigra krivi se sudac, u ovome slu?aju Markovi? je sudac, no što je to Markovi? krivo u?inio što se ti?e ma?arsko-hrvatske kandidature? ?ovjek je dao sve od sebe. Mislim da je najiskusniji od svih ljudi kojima je okružen jer je kroz zavidnu karijeru vodio mnoge klubove, a ima i mnogo me?unarodnog iskustva, dakako da je sramota da nismo dobili doma?instvo no kada pobliže analiziramo shvatimo da nešto ne štima u tome povjerenstvu za izabir doma?instva jer Italija je unato? aferi Moggi i problemima sa neregularnim stadionima zaradila 5-6 bodova. Mislim da bi Markovi? trebao ponuditi ostavku pa šta bude da bude. Smatram da je Markovi? uvelike pomogao Hrvatskome nogometu, a zar netko misli da bi se Boban bolje snašao u pripremi doma?instva, ja mislim da je Boban još uvijek žutokljunac te bi predsjednik HNS-a trebao biti neki veteran koji iza sebe ima europsko iskustvo trenera, a inteligentan je i snalažljiv, ja predlažem Tomislava Ivi?a kao zamjenu za Markovi?a.
Moj glas nije puno važan, ali eto iznio sam svoje mišljenje.
|