Trebam ideju
2. Mali kreativni radio (Radio SC): MENTORING ToJeST KREIRANJE AUTORSKIH EMISIJA
Imaš ideju za radijsku emisiju? Zanima te, baviš se, istražuješ određeno područje (film, glazbu, književnost, kazalište, ples, znanost, nove tehnologije, ekologiju, sociologiju, psihologiju, filozofiju, istraživačko novinarstvo... ili nešto o čemu se malo zna i malo priča, nešto o čemu se priča, al' se malo zna, il' nešto o čem' se zna al nitko ništa ne priča...)? Želio/željela bi raditi emisiju o tome, ali ne znaš kako, od kud krenuti; kako razraditi koncept; priču strukturirati, dinamizirati; kako sinopsis napisati? Uostalom nemaš potrebnu opremu da emisiju snimiš, ne znaš montirati, ali imaš volju gotovo sve navedeno naučiti?
Napiši kratak, ali JASAN koncept svoje emisije, zašto smatraš da je baš takva emisija potrebna u eteru, definiraj svoje ciljano slušateljstvo i pošalji na mail....
Uglavnom radi se o radiju koji se sluša na netu i populacija je studentska.Ja sam tamo volonter i namjeravam i dalje ostat. Pa ako netko ima ideju neka je izloži.Moja jedina ideja zasad je o osobama sa invaliditetom pošto me dosta zanimaju društvene teme,al nekako sam skeptična prema tome da li će to njih interesirat.