Tema: Vic dana
View Single Post

Staro 05-08-2008, 20:06   #585 (permalink)
zoran.milk
Coo Coo

zoran.milk's Avatar

zoran.milk je odsutan trenutno
Registriran: Nov 2007
$Dojaja$: 4,305
zoran.milk is a jewel in the roughzoran.milk is a jewel in the roughzoran.milk is a jewel in the roughzoran.milk is a jewel in the rough
Nivo Reputacije: 12
Raspoloženje:
Uobičajeno

Mladić se izgubi u šumi i lutajući dođe do jedne kuće. On pozvoni i ubrzo mu otvori stari kinez.
Mladić mu kaže: Molim vas, izgubio sam se, a brzo će pasti noć, moogu li prespavat kod vas?
Kinez: Ma nema problema, možeš i naravno večerat ćeš s nama. ALI nikako mi ne smiješ dirati kćer, inače ću na tebi primjeniti tri najstrašnija kineska mučenja. On pristane i tako uđe u kuću. Dođe vrime večere i pojavi se staroga kineza kćer - naravno prava ljepotica. Nakon večere mladić i ona završe u njenoj sobi, i tu ostanu cijelu večer....... Ujutro se on vrati u svoju sobu i zaspe.
Probudi ga osjećaj teškog disanja i on ugleda veliku stijenu na svojim prsima i natpis na plafonu: Prvo kinesko mučenje - velika stijana na prsima.
Misli on - ma strašno mučenje, bacit ću je kroz prozor. I baci on stijenu kroz prozor i primjeti natpis na prozorskoj dasci: Drugo kinesko mučenje - Desno jaje privezano konopom za stijenu. Šta će sad, konop se skoro odmota, a ništa, on skoči - bolje slomit par kostiju nego bit kastriran... kad padajući prema zemlji primjeti još jedan natpis: Treće kinesko mučenje - Lijevo jaje privezano za nogu ormara...

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim, jer ti si sa mnom.
  Reply With Quote